Beste Online Casino reviews

De Nederlandse online kansspelmarkt is officieel geopend en dat vraagt uiteraard om aandacht. Spelers zijn immers op zoek naar de beste online casino’s, want zowel Nederlandse kansspelbedrijven als buitenlandse aanbieders bieden nu legale online casino’s aan.

Natuurlijk wil je ook graag weten of het casino betrouwbaar is en wat de betaalmogelijkheden zijn. Daarnaast wil je waarschijnlijk weten wat voor spelaanbod de casino’s in huis hebben en of daar bijvoorbeeld een live casino bij zit. 

Onze redactie heeft veel casino’s uitgeprobeerd, gewogen, en zowel goedgekeurd als afgekeurd. Voortdurend komen er nieuwe online casino’s bij en al die nieuwe casino’s proberen we uit. Alleen betrouwbare casino’s worden op onze website geplaatst. Ook hebben we de beste casino bonussen voor je. Zo weet je zeker dat je speelt bij een casino dat past bij jouw behoeften.

OnlineCasino.nl top 5:

Overzicht alle online casino’s

Bekijk hieronder het volledige overzicht en klik door naar de reviews voor meer informatie.

Lees meer over Pay ’n Play en bekijk beste casino’s

Rank
Casino
Bonus
Beoordeling
Naar casino
1
100% tot €500Voorwaarden
OnlineCasino.nl casino review EU Slot homepage screenshot april 2020

EUSlot - 100% tot €500 + 100 spins

EUSlot heeft niet alleen een enorm aanbod casino spellen, maar ze weten dit ook nog eens leuk te verpakken. Het live casino is fantastisch. De welkomstbonus is erg hoog en gemakkelijk te krijgen. Daarnaast liggen er veel andere extraatjes klaar voor gokkers bij EUSlot. De 24/7 live chat is uitstekend bereikbaar. Een online casino met vrijwel uitsluitend pluspunten!

2
nvt% tot nvt
OnlineCasino.nl casino review Crazy Fox homepage screenshot april 2020

Crazy Fox - Elke dag 10-20% cashback op je stortingen

Sinds begin 2020 is het Crazyfox Casino online te bezoeken. Het merk bestaat nog niet zo lang, maar de mensen die achter dit online casino zitten weten zeker wat ze doen. Het bedrijf N1 Interactive komen we namelijk ook tegen als meesterbrein achter veel andere online casino’s. Zo exploiteren ze het Maneki Casino en Bob Casino. Crazyfox Casino geeft net weer een andere gokervaring dan zijn zuster sites en de focus op het live casino en jackpot spellen maakt het zeker een bezoekje waard.

3
100% tot €300
OnlineCasino.nl Review Evospin casino - screenshot homepage april 2021

Evospin - 100% tot €300 & 100 gratis spins

Evospin is een fris en fruitig online casino. Het overzicht op de site is perfect en het aanbod is om door een ringetje te halen. Het live casino springt er nog extra uit met een enorm aanbod live spellen. De bonus is niet de allerhoogste, maar wel eenvoudig te krijgen. De andere extra’s zijn uitstekend. Hoewel het casino zich op de lange termijn nog moet bewijzen is het een topper in de dop die geen enkele online gok liefhebber zal teleurstellen!

4
100%% tot €450Voorwaarden
OnlineCasino.nl review Slothino Casino homepage screenshot november 2020

Slothino - tot €450 & 150 spins

Slothino is een gloednieuw online casino met een net wat andere aanpak. De website is fris en overzichtelijk en geeft een rustig gevoel. Je kan op je gemak van de honderden online casino spellen genieten en een goede start maken met de hoge welkomstbonus. Met de veiligheid en betrouwbaarheid zit het wel snor en de prima klantenservice helpt je bij incidenten. Daarmee is Slothino een van de meest interessante nieuwe spelers op de markt en zeker het bezoeken waard!

5
120% tot €200

Lapilanders - 120% tot €200

Lapilanders is een nieuw casino dat sinds 2020 toegankelijk is. Dit casino heeft een duidelijk Scandinavische oorsprong met een nog wat vaag karakter. Terwijl het zichzelf omschrijft als een casino met een stoer moterclub-design zagen wij enkel een layout die deed denken aan Kerstmis. Dit komt wellicht omdat Lapilanders onder L.C.S. Limited valt, die ook Sons of Slots, SvenPlay en WallaceBet beheert.

6
100% tot €200

Sons of Slots - 100% tot aan €200 & 50 free spins

Sons of Slots is een volwassen casino dat duidelijk probeert de volwassen speler aan te spreken die een voorkeur heeft voor een meer serieus casino. Dat wil niet zeggen dat het casino geen gevoel voor drama heeft, met een huisstijl die expres doet denken aan de outlaw biker gangs die zichzelf over heel de wereld berucht maken.

7
0% tot €0
OnlineCasino.nl casino review Premier Live Casino homepage screenshot

Premier Live Casino - Geen bonus, gewoon spelen!

Het Premier Live Casino geeft je de kans om vrijwel direct te beginnen met gokken. De uitbetaling is eveneens bijzonder snel en een uniek punt voor dit online casino. Dat er geen welkomstbonus is vinden we jammer, maar is gezien het ontbreken van een traditioneel account begrijpelijk. Het spelaanbod is indrukwekkend en vooral de tafelspellen en live casino sectie is erg compleet. De helpdesk functioneert naar behoren maar zou wat langer open mogen. Voor de snelle gokker die geen zin in verplichtingen heeft is het Premier Live Casino hoe dan ook een uitstekende optie!

8
100% tot €100Voorwaarden

Betamo - €300 & 150 gratis spins

Het Betamo casino bestaat pas sinds 2019 maar is onderdeel van een grote casinogroep. De expertise is terug te zien in het zeer ruime spelaanbod en de uitstekende welkomstbonus. Ook de andere bonusacties zijn de moeite waard. De klantenservice doet zijn werk prima. Er is niet één onderdeel waarop Betamo echt boven de concurrentie uitspringt, maar het is een online casino dat ook op geen enkel punt teleurstellend is. Betamo is daarom voor veel online gokkers een prima optie! En goed om te weten, je kan storten met iDeal!

9
100% tot €100
onlinecasino.nl review megaslot homepage screenshot oktober 2020

Megaslot - 100% tot €100 + 100 Free Spins

Het in 2020 opgerichte Megaslot doet zijn naam eer aan: er is een mega aanbod slots en andere casino spellen beschikbaar. De welkomstbonus is prima, net als de reload bonus. Het live casino is uitzonderlijk goed gevuld en absoluut een aanrader. Hoewel Megaslot een echte identiteit mist is het een prima online casino waar je veilig de beste games kunt spelen.

10
100% tot €600
onlinecasino.nl review svenplay casino homepage screenshot oktober 2020

Svenplay - 100% tot €600

Svenplay is online sinds 2019 en heeft een vergunning van de Maltese Gaming Authority. Ze bieden een ruim aanbod casino spellen en sport weddenschappen uiteraard met welkomstbonus. Een zeer aantrekkelijke welkom bonus want die is namelijk ook geldig in het live casino

11
100%% tot €250Voorwaarden
OnlineCasino.nl review Queenplay casino homepage screenshot november 2020

Queenplay - tot €1000 en 200 Spins

Queenplay is een fonkelnieuw online casino van een al lang actief moederbedrijf. Erg fraai ziet de site er niet uit, maar het spelaanbod en de handige indeling maken veel goed. Het live casino is uitstekend gevuld terwijl ook de virtuele sportweddenschappen een leuke toevoeging zijn. De welkomstbonus is lekker hoog, maar heeft wel strenge eisen. Wanneer dit voor jou geen probleem is dan kan Queenplay het perfecte casino voor je zijn!

12
100% tot €100
OnlineCasino.nl casino review Cookie Casino homepage screenshot april 2020

Cookie Casino - €100 & 120 spins

Een speels nieuw online casino is het Cookie Casino. Deze online aanbieder van kansspelen ging in april 2020 live. Ondanks de korte geschiedenis van het Cookie Casino kan je rekenen op de ervaren krachten die achter de schermen actief zijn. Cookie Casino hoort namelijk bij N1 Interactive Ltd. Dit bedrijf heeft ook online casino’s als Bob Casino, Maneki Casino en Spinia achter zijn naam. Bij Cookie Casino kiezen ze voor een heel erg speelse aanpak en dit slaat bij ons zeker aan!

13
0% tot €0
OnlineCasino.nl casino review Premier Live Casino homepage screenshot

Premier Live Casino - Geen bonus, gewoon spelen!

Het Premier Live Casino geeft je de kans om vrijwel direct te beginnen met gokken. De uitbetaling is eveneens bijzonder snel en een uniek punt voor dit online casino. Dat er geen welkomstbonus is vinden we jammer, maar is gezien het ontbreken van een traditioneel account begrijpelijk. Het spelaanbod is indrukwekkend en vooral de tafelspellen en live casino sectie is erg compleet. De helpdesk functioneert naar behoren maar zou wat langer open mogen. Voor de snelle gokker die geen zin in verplichtingen heeft is het Premier Live Casino hoe dan ook een uitstekende optie!

14
100% tot €100
onlinecasion.nl pronto casino afbeelding homepage april 2020

Pronto Casino - 100% tot €100

Het Pronto Casino slaat een bijzondere nieuwe weg in. In de online casinowereld zijn er niet veel aanbieders die gebruikers direct laten gokken. Storten en uitbetalen is bijzonder eenvoudig via Trustly. Een welkomstbonus ontbreekt weliswaar, maar het aanbod casinospellen maakt veel goed. Op lange termijn kan het leuker zijn als geregistreerde en vaste klant bij een online casino te gokken, maar voor nieuwe spelers, casinosite-hoppers en avonturiers is Pronto Casino een uitstekende plek om eens een gokje te wagen.

15
100% tot €250Voorwaarden

Spinia - €250 & 50 spins

Spinia Casino is één van de online casino’s die flink indruk weet te maken met het aanbod van live roulettegames. Want wat heeft de speler het voor het uitkiezen in dit jonge online casino. Daarnaast zijn er ook een hoop standaard roulettespellen beschikbaar voor de speler. Grote kans dus dat dit casino wel bij jou past als rouletteliefhebber. Meer weten?

16
100% tot €500Voorwaarden

Bob Casino - €500 & 130 spins

Bob Casino weet indruk te maken met het gigantische spelaanbod en de hoge welkomstbonus. De vrije en losse stijl van het casino spreekt ons ook aan en zorgt voor een goed gevoel. De rondspeeleisen van de bonus zijn aan de hoge kant, maar wel duidelijk aangegeven. De klantenservice is prima ingericht en werkt snel. Bob Casino is daarnaast duidelijk over het storten en uitbetalen. Dit alles maakt van Bob Casino een veilige en leuke plek om online te gokken.

17
100% tot €333
onlinecasino.nl review Maneki casino homepage screenshot april 2020

Maneki - tot €333 & 99 gratis spins

Maneki Casino bestaat sinds 2019 en heeft een licentie van de Maltese Gaming Authority. Het is een populair online casino's waar vele Nederlanders spelen. Ze hebben een goede reputatie als het aankomt op veiligheid en uitbetalen. De welbekende zwaaiende kat die je in Japan overal tegenkomt heet in het Japans ‘maneki neko’. Letterlijk is dit ‘wenkende kat’ en het is een symbool van geluk. Het Maneki Casino heeft logischerwijs dit iconische beeld als logo gekozen: de gelukbrengende katjes kun je zeker gebruiken bij het online gokken! Het casino bestaat sinds 2019 en heeft in de tussentijd al aardig naam gemaakt. Het hoort bij de grotere N1 Interactive groep en deze ervaring zien we ook zeker terug in dit online casino.

18
100% tot €777

Plazaroyal.com - 250 free spins + tot aan €777

Plazaroyal.com is een nieuw online casino dat in 2020 is opgericht en spelers een enorm aanbod aan spellen belooft. Het totale assortiment is inderdaad indrukwekkend met tot wel 1.000 spellen die op dit moment worden aangeboden. Het casino presenteert zich op een redelijk neutrale manier, zonder echt voor een unieke stijl te gaan.

Online casino’s in Nederland

Nederland telt 262 automatenhallen waar zo rond de 20.000 gokkasten te vinden zijn, dit zijn de zogenaamde landgebonden casino’s in ons land. Daar zijn sinds 1 oktober 2021 ook een hele lijst met online casino’s bijgekomen. Dat is het gevolg van het ingaan van de nieuwe Nederlandse gokwet die kansspelen op afstand (Koa) legaliseren in Nederland. De Nederlandse consument kan daardoor vanaf oktober 2021 terecht in legale online casino’s. Dat aanbod bestaat uit een mix van traditionele Nederlandse merken en buitenlandse aanbieders die een vergunning hebben bemachtigd om hun gokdiensten in ons land te mogen aanbieden. Omdat zij van onderdeel zijn van grote internationale organisaties kun je bij dit soort websites vaak profiteren van een enorm spelaanbod. Momenteel kun je bij de volgende online casino’s in Nederland terecht:  

Online casino’s in Nederland
AanbiederLand van origineDiensten
Holland CasinoNederlandOnline casino, live casino
TOTONederlandOnline casino, live casino, sportsbook
Jack’s CasinoNederlandOnline casino, live casino, sportsbook
Polder CasinoNederlandOnline casino, live casino
Fair Play CasinoNederlandOnline casino, live casino
Bet365Groot-BrittanniëOnline casino, live casino, sportsbook
ZEturf FrankrijkPaardenraces
SupergameBelgiëOnline casino

Holland Casino Online

Holland Casino Online is het langverwachte online casino van staatscasino Holland Casino. Het online casino van het meest bekende Nederlandse gokbedrijf draait op het platform van Playtech en beschikt ook over een live casino. Holland Casino, zoals we het bedrijf kennen van de fysieke vestigingen, bestaat al sinds 1976 en het online casino is in 2021 gelanceerd. Van de online casino’s die actief is op de Nederlandse online gokmarkt betreden is Holland Casino veruit de belangrijkste naam. Naast 14 landgebonden vestigingen kun je in Holland Casino Online terecht voor videoslots, tafelspellen en live casino games. Daarmee beschikt deze aanbieder over een meer dan compleet aanbod.

Meer weten? Lees onze uitgebreide review van Holland Casino

TOTO

Ook de TOTO kennen de meeste spelers in Nederland. Dat zal vooral komen door het aanbod van sportweddenschappen, want de TOTO was lange tijd de enige legale aanbieder van voetbalweddenschappen in Nederland. Met de lancering van het online platform komt daar ook een online casino bij. Spelers die zich aanmelden bij TOTO kunnen daardoor terecht in een sportsbook, online casino en live casino. De live casino producten zijn in samenwerking met live spelmaker Evolution gelanceerd. Hierbij kunnen spelers terecht bij de TOTO voor zowel live tafelspellen als live game shows. 

Meer weten? Lees onze TOTO review

Jacks Casino

Jack’s Casino Online is het nieuwe online casino merk van Jack’s Casino’s. Deze naam zullen veel kansspel liefhebbers in Nederland wellicht kennen van de meer dan landgebonden 30 speelhallen. Jack’s Casino is één van de eerste legale aanbieders van online kansspelen in Nederland. Net als de fysieke vestigingen valt ook de online site van Jack’s Casino onder beheer van JVH Gaming. Dit bedrijf heeft meerdere speelhallen onder haar beheer, maar Jack’s Casino is veruit het meest bekend onder consumenten. 

Meer weten? Lees dan de Jack’s Casino review.

Polder Casino

Polder Casino werd in 2013 al als online casino op de markt gebracht door L&L Europe. Polder bleef actief tot 2017 toen het de online activiteiten zou opheffen omdat het wilde vermijden dat het problemen kreeg met de Kansspelautoriteit (KSA) op het moment dat er legale vergunningen zouden worden uitgedeeld. Daardoor heeft het zich goed aan de regels gehouden en vanaf 1 oktober 2021 behoort het tot één van de eerste Nederlandse bedrijven die beschikt over een licentie. Wel heeft het te maken met flinke concurrentie. 

Meer weten? Lees alles over Polder Casino

Fair Play Casino

Fair Play Online is de online naam van Fair Play. Ook Fair Play beschikt over verschillende fysieke speelhallen in Nederland. In deze vestigingen heeft het met name naam gemaakt als landgebonden aanbieder van kansspelen en andere soorten van amusement om nu dus ook de overstap te maken naar de online casino industrie. Dat gebeurt nu met een online casino. Fair Play Casino is in 1983 opgericht in Kerkrade om een paar decennia later dus opnieuw een mijlpaal te bereiken met het online casino. 

Meer weten? Voor meer info ga je naar de Fair Play Casino review.

Bet365 Casino

Bet365 is één van de internationale aanbieders die erin is geslaagd om een licentie te bemachtigen voor de Nederlandse gokmarkt. Internationaal heeft het naam gemaakt als sportsbook en ook onder spelers uit Nederland is Bet365 erg populair. Nadat het in eerste instantie zou worden opgericht als fysieke aanbieder is het kansspel aanbod inmiddels grotendeels online. Bij Bet365 kunnen Nederlandse consumenten sinds 1 oktober 2021 terecht voor een sportsbook, online casino, en live casino. 

Meer over Bet365? Lees onze Bet365 review.

ZEturf 

ZEturf biedt sportweddenschappen aan en in het bijzonder weddenschappen op paardenraces. Daarmee is het de enige legale aanbieder van ons land. Het merknaam Runnerz is ook bekend onder Nederlandse spelers, want onder deze naam biedt het haar diensten aan. Voor het online aanbod geldt dat ZEturf zich beperkt tot het aanbod van bets op paardenraces. Daarmee hebben we het hier over een unieke aanbieder in Nederland. 

Alles over ZEturf? Lees onze ZEturf review

SuperGame

Supergame zullen sommige spelers kennen vanuit België, want daar is het al een tijdje actief. In 2014 zou het haar diensten lanceren bij onze zuiderburen. Vanaf oktober 2021 komt daar een overstap naar de Nederlandse markt bij. SuperGame is weliswaar in België opgericht, maar de eigenaren zijn wel Nederlands. In het online casino van SuperGame kun je terecht voor een online casino en een hoop dice games. Daarmee is het spelaanbod van Supergame relatief beperkt als we het vergelijken met andere websites. 

Meer weten? Ga naar onze Supergame review

Veelgestelde vragen beste online casino reviews

Wat zijn de beste online casino’s van Nederland?

Voor een overzicht van de beste online casino’s van Nederland ga je naar de reviews van OnlineCasino.nl. Wij zijn dé autoriteit als het aankomt op online casino reviews in Nederland. Ook hebben we de beste casino bonussen voor je.

Zijn online casino’s legaal in Nederland?

Ja, online casino’s zijn sinds 1 oktober 2021 legaal in ons land. Dat is te danken aan het ingaan van de nieuwe kansspelwet (Koa). Hierdoor kun je als Nederlandse consument terecht op legale websites die kansspelen als videoslots, live spellen en tafelspellen aanbieden.

Heeft Holland Casino een online casino?

Ja, Holland Casino heeft sinds 1 oktober 2021 een online casino: Holland Casino Online. In dit online casino kun je terecht voor online casino spellen en een compleet live casino.

Welke buitenlandse aanbieders hebben een Nederlandse casino vergunning?

De bekendste aanbieder is Bet365. Dit is een Britse aanbieder van sportweddenschappen, online casino spellen en een live casino.