Beste Online Casino reviews

Ben je van plan om in een casino te gaan spelen? Zorg dan dat je een goede keuze maakt. Het wemelt van de casino aanbieders en de kwaliteit wil nog wel eens uiteen lopen. Wij hebben daarom voor jou gemak de beste casino’s op een rij gezet.

OnlineCasino.nl top 5:

Overzicht alle online casino’s

Bekijk hieronder het volledige overzicht en klik door naar de reviews voor meer informatie.

Lees meer over Pay ’n Play en bekijk beste casino’s

Rank
Casino
Bonus
Beoordeling
Naar casino
1
100% tot €300
OnlineCasino.nl Review Evospin casino - screenshot homepage april 2021

Evospin - 100% tot €300 & 100 gratis spins

Evospin is een fris en fruitig online casino. Het overzicht op de site is perfect en het aanbod is om door een ringetje te halen. Het live casino springt er nog extra uit met een enorm aanbod live spellen. De bonus is niet de allerhoogste, maar wel eenvoudig te krijgen. De andere extra’s zijn uitstekend. Hoewel het casino zich op de lange termijn nog moet bewijzen is het een topper in de dop die geen enkele online gok liefhebber zal teleurstellen!

2
100% tot €500Voorwaarden
OnlineCasino.nl casino review EU Slot homepage screenshot april 2020

EUSlot - 100% tot €500 + 100 spins

EUSlot heeft niet alleen een enorm aanbod casino spellen, maar ze weten dit ook nog eens leuk te verpakken. Het live casino is fantastisch. De welkomstbonus is erg hoog en gemakkelijk te krijgen. Daarnaast liggen er veel andere extraatjes klaar voor gokkers bij EUSlot. De 24/7 live chat is uitstekend bereikbaar. Een online casino met vrijwel uitsluitend pluspunten!

3
nvt% tot nvt
OnlineCasino.nl casino review Crazy Fox homepage screenshot april 2020

Crazy Fox - Elke dag 10-20% cashback op je stortingen

Sinds begin 2020 is het Crazyfox Casino online te bezoeken. Het merk bestaat nog niet zo lang, maar de mensen die achter dit online casino zitten weten zeker wat ze doen. Het bedrijf N1 Interactive komen we namelijk ook tegen als meesterbrein achter veel andere online casino’s. Zo exploiteren ze het Maneki Casino en Bob Casino. Crazyfox Casino geeft net weer een andere gokervaring dan zijn zuster sites en de focus op het live casino en jackpot spellen maakt het zeker een bezoekje waard.

4
100%% tot €450Voorwaarden
OnlineCasino.nl review Slothino Casino homepage screenshot november 2020

Slothino - tot €450 & 150 spins

Slothino is een gloednieuw online casino met een net wat andere aanpak. De website is fris en overzichtelijk en geeft een rustig gevoel. Je kan op je gemak van de honderden online casino spellen genieten en een goede start maken met de hoge welkomstbonus. Met de veiligheid en betrouwbaarheid zit het wel snor en de prima klantenservice helpt je bij incidenten. Daarmee is Slothino een van de meest interessante nieuwe spelers op de markt en zeker het bezoeken waard!

5
100% tot €100Voorwaarden

Betamo - €300 & 150 gratis spins

Het Betamo casino bestaat pas sinds 2019 maar is onderdeel van een grote casinogroep. De expertise is terug te zien in het zeer ruime spelaanbod en de uitstekende welkomstbonus. Ook de andere bonusacties zijn de moeite waard. De klantenservice doet zijn werk prima. Er is niet één onderdeel waarop Betamo echt boven de concurrentie uitspringt, maar het is een online casino dat ook op geen enkel punt teleurstellend is. Betamo is daarom voor veel online gokkers een prima optie! En goed om te weten, je kan storten met iDeal!

6
100% tot €100
onlinecasino.nl review megaslot homepage screenshot oktober 2020

Megaslot - 100% tot €100 + 100 Free Spins

Het in 2020 opgerichte Megaslot doet zijn naam eer aan: er is een mega aanbod slots en andere casino spellen beschikbaar. De welkomstbonus is prima, net als de reload bonus. Het live casino is uitzonderlijk goed gevuld en absoluut een aanrader. Hoewel Megaslot een echte identiteit mist is het een prima online casino waar je veilig de beste games kunt spelen.

7
100% tot €600
onlinecasino.nl review svenplay casino homepage screenshot oktober 2020

Svenplay - 100% tot €600

Svenplay is online sinds 2019 en heeft een vergunning van de Maltese Gaming Authority. Ze bieden een ruim aanbod casino spellen en sport weddenschappen uiteraard met welkomstbonus. Een zeer aantrekkelijke welkom bonus want die is namelijk ook geldig in het live casino

8
100%% tot €250Voorwaarden
OnlineCasino.nl review Queenplay casino homepage screenshot november 2020

Queenplay - tot €1000 en 200 Spins

Queenplay is een fonkelnieuw online casino van een al lang actief moederbedrijf. Erg fraai ziet de site er niet uit, maar het spelaanbod en de handige indeling maken veel goed. Het live casino is uitstekend gevuld terwijl ook de virtuele sportweddenschappen een leuke toevoeging zijn. De welkomstbonus is lekker hoog, maar heeft wel strenge eisen. Wanneer dit voor jou geen probleem is dan kan Queenplay het perfecte casino voor je zijn!

9
100% tot €100
OnlineCasino.nl casino review Cookie Casino homepage screenshot april 2020

Cookie Casino - €100 & 120 spins

Een speels nieuw online casino is het Cookie Casino. Deze online aanbieder van kansspelen ging in april 2020 live. Ondanks de korte geschiedenis van het Cookie Casino kan je rekenen op de ervaren krachten die achter de schermen actief zijn. Cookie Casino hoort namelijk bij N1 Interactive Ltd. Dit bedrijf heeft ook online casino’s als Bob Casino, Maneki Casino en Spinia achter zijn naam. Bij Cookie Casino kiezen ze voor een heel erg speelse aanpak en dit slaat bij ons zeker aan!

10
100% tot €100Voorwaarden

Lucky Days - €1000 + 100 gratis spins

Lucky Days is een online casino dat pas sinds 2019 bestaat. Ze bieden een enorme welkomstbonus, maar komen wel met strenge voorwaarden. De stijl is erg fris en modern en geeft een goed gevoel voor de bezoekers. Het (uit)betalen gaat soepel en snel en een account is zo aangemaakt. Het casinoaanbod is breed en uitstekend. De openingstijden van de klantenservice hadden beter gekund, maar op alle andere punten scoort Lucky Days een ruime voldoende!

11
0% tot €0
OnlineCasino.nl casino review Premier Live Casino homepage screenshot

Premier Live Casino - Geen bonus, gewoon spelen!

Het Premier Live Casino geeft je de kans om vrijwel direct te beginnen met gokken. De uitbetaling is eveneens bijzonder snel en een uniek punt voor dit online casino. Dat er geen welkomstbonus is vinden we jammer, maar is gezien het ontbreken van een traditioneel account begrijpelijk. Het spelaanbod is indrukwekkend en vooral de tafelspellen en live casino sectie is erg compleet. De helpdesk functioneert naar behoren maar zou wat langer open mogen. Voor de snelle gokker die geen zin in verplichtingen heeft is het Premier Live Casino hoe dan ook een uitstekende optie!

12
100% tot €100
onlinecasion.nl pronto casino afbeelding homepage april 2020

Pronto Casino - 100% tot €100

Het Pronto Casino slaat een bijzondere nieuwe weg in. In de online casinowereld zijn er niet veel aanbieders die gebruikers direct laten gokken. Storten en uitbetalen is bijzonder eenvoudig via Trustly. Een welkomstbonus ontbreekt weliswaar, maar het aanbod casinospellen maakt veel goed. Op lange termijn kan het leuker zijn als geregistreerde en vaste klant bij een online casino te gokken, maar voor nieuwe spelers, casinosite-hoppers en avonturiers is Pronto Casino een uitstekende plek om eens een gokje te wagen.

13
100% tot €250Voorwaarden

Spinia - €250 & 50 spins

Spinia Casino is één van de online casino’s die flink indruk weet te maken met het aanbod van live roulettegames. Want wat heeft de speler het voor het uitkiezen in dit jonge online casino. Daarnaast zijn er ook een hoop standaard roulettespellen beschikbaar voor de speler. Grote kans dus dat dit casino wel bij jou past als rouletteliefhebber. Meer weten?

14
100% tot €500Voorwaarden

Bob Casino - €500 & 130 spins

Bob Casino weet indruk te maken met het gigantische spelaanbod en de hoge welkomstbonus. De vrije en losse stijl van het casino spreekt ons ook aan en zorgt voor een goed gevoel. De rondspeeleisen van de bonus zijn aan de hoge kant, maar wel duidelijk aangegeven. De klantenservice is prima ingericht en werkt snel. Bob Casino is daarnaast duidelijk over het storten en uitbetalen. Dit alles maakt van Bob Casino een veilige en leuke plek om online te gokken.

15
100% tot €333
onlinecasino.nl review Maneki casino homepage screenshot april 2020

Maneki - tot €333 & 99 gratis spins

Maneki Casino bestaat sinds 2019 en heeft een licentie van de Maltese Gaming Authority. Het is een populair online casino's waar vele Nederlanders spelen. Ze hebben een goede reputatie als het aankomt op veiligheid en uitbetalen. De welbekende zwaaiende kat die je in Japan overal tegenkomt heet in het Japans ‘maneki neko’. Letterlijk is dit ‘wenkende kat’ en het is een symbool van geluk. Het Maneki Casino heeft logischerwijs dit iconische beeld als logo gekozen: de gelukbrengende katjes kun je zeker gebruiken bij het online gokken! Het casino bestaat sinds 2019 en heeft in de tussentijd al aardig naam gemaakt. Het hoort bij de grotere N1 Interactive groep en deze ervaring zien we ook zeker terug in dit online casino.

Natuurlijk wil je ook graag weten of het casino betrouwbaar is en wat de betaalmogelijkheden zijn. Daarnaast hangt je keuze ook af van je persoonlijke wensen. Houd je van het spelen van gokautomaten of speel je liever met een groep aan casino tafels?  Wat is de sfeer in het casino? Hoe is het aangekleed?

Onze redactie heeft al vele casino’s uitgeprobeerd en doorgelicht. Jaarlijks komen er nieuwe casino’s bij en ook een nieuw casino proberen we uit. Als die aan al onze eisen voldoet, mag die ook op onze site. Hopelijk helpt dit je bij het vinden van een passend casino.

Het Casino aanbod in Nederland

Nederland telt 262 automatenhallen waar zo rond de 20.000 gokkasten te vinden zijn. Deze casino’s worden ook wel “landbased” of “fysieke casino’s” genoemd . Elk casino’s heeft zo zijn eigen karakter en sfeer. Je kunt de ervaring beleven en proeven en veel mensen genieten van een avondje casino als ultiem uitje. Je kunt volop genieten van de ambiance en sfeer. Het sociale element van het casino is groot en als je van een gokje houd, lees dan verder waar je in een veilige omgeving kunt spelen.

Met 262 gokhallen in Nederland is er altijd wel een casino in de buurt

Holland Casino is het bekendste casino, welke vooralsnog onder de staat valt. Holland Casino  vind je door heel Nederland en geregeld zien we ook wel wat reclame op TV voor dit casino.  Ondanks dat het Online casino in Nederland nog niet legaal is, is dit wel mega popular. Hierdoor zien we de fysieke casino’s in Nederland op een andere manier groeien.

Meer focus en aandacht gaat naar het casino bezoek als belevenis. Het is de entertainment factor die hoog ligt en zo onderscheid het offline casino zich.  steeds populairder is, zien we de landcasino’s in Nederland op een andere manier groeien. Er wordt meer en meer aandacht besteed aan het casino bezoek als all rounds belevenis. Zo onderscheidt het offline casino zich steeds sterker van het online casino.

Holland Casino *****

Zoals we eerder schreven is dit één van de populairste casino’s van Nederland. Het Holland Casino is vertrouwd en veel Nederlanders die van een casino spelletje spelen houden zijn dan ook wel te vinden in het Holland Casino. Het Holland Casino heeft in totaal 14 vestigingen door heel Nederland. Het staatsbedrijf biedt een gevarieerd aanbod aan casino spellen als wel een uitgebreid horeca aanbod. Om in het Holland Casino te kunnen spelen moet je 18 jaar of ouder zijn.

Vaak geldt er ook een kledingvoorschrift om het casino binnen te komen. Gezien het Holland Casino een staatsbedrijf is gaat een gedeelte van de netto winst naar de overheid. Holland Casino is sinds 1975 de enige kansspelaanbieder met een casinovergunning in Nederland. Online zijn ze nog niet te vinden gezien er nog geen wet voor online kansspelen is in Nederland en dit momenteel dus niet legaal is.

Lees hier de uitgebreide review van Holland Casino

Gratis blackjack spelen

Jacks Casino *****

Jack’s Casino heeft meer dan 25 vestigingen in Nederland. Dit Casino is laagdrempelig en je zult je als speler direct op je gemak voelen. Het personeel bij Jack Casino is gastvrij en helpen mee aan een gezellige avond in het casino. Jack’s Casino heeft een uitgebreid aanbod aan casino spellen.  Ook in dit casino moet je 18 jaar of ouder zijn om binnen te komen.

Meer weten? Lees dan de Jack’s Casino review.

Gratis Roulette spelen

Casino City *****

Een andere mogelijkheid om te spelen in het casino vind je in Casino City. Casino City vind je in Amsterdam. Een van de mooiste vestigingen vind je op de Ceintuurbaan welke in 2014 volledig is opgeknapt. Als je extra luxe wilt ervaren raden we je dan ook zeker aan om deze vestiging te bezoeken. Casino city is een druk bezocht casino en er hangt een prettige sfeer en je kunt aan van een veilige speelomgeving.  Kenmerkend van dit casino is het ruime aanbod aan casino spellen. Denk aan vele roulette tafels, G4 roulette maar ook veel verschillende speelautomaten als Twinplayer, Red Green Pepper, Game Palace Arcade, Wildspinner en nog veel meer…

Lees alles over dit Amsterdamse casino in de Casino City review.

Fair Play Casino *****

De naam wil het zeggen: in dit casino speel je eerlijk… Fair Play casino’s zijn meer amusementscentra met een redelijk groot speelaanbod. Je kunt hier vanaf 18 jaar genieten van een spelletje in het casino. Dit casino heeft een particuliere beveiligingsorganisatie en Videomeldkamer. Uit onderzoek is gebleken dat dit niet alleen voor de gemoedsrust van de spelers werkt maar ook de veiligheid ten goede komt.

Voor meer informatie ga je naar de Fair Play Casino review.